Umbrella – internetowy system do kompleksowego zarządzania firmą Wychodząc naprzeciw bardzo zróżnicowanemu i bogatemu rynkowi pracy w Anglii, podjęliśmy się stworzenia projektu intranetowego dla agencji pracy tymczasowej FastTrack – jest nią zaawansowany system pozwalający kompleksowo zarządzać działalnością firmy w każdym jej segmencie i obszarze działania. Po jego wdrożeniu  dotychczas używane aplikacje i programy służące do obsługi klienta poszły w niepamięć.

Umbrella zawiera obszerną bazę danych: kandydatów i firm, wspartą systemem zarządzania CRM ( customer relationship management). Dzięki temu klienci, pracownicy tymczasowi i kandydaci są szybko i sprawnie obsługiwani.

Do największych zalet programu należy dokumentowanie: system zapisuje każdy kontakt z klientem, pozwala sprawdzić gdzie pracowała dana osoba, w jakich dniach, godzinach, a nawet za jaką stawkę.

Umożliwia również generację dokumentów na podstawie szablonów oraz wystawianie faktur przez Internet. System alertów sprawnie powiadamia klientów o konieczności uzupełnienia wszelkich formalności. Ponadto, komunikację ułatwia zintegrowanie programu z powiadomieniami za pomocą wiadomości sms.

Sporym ułatwieniem dla użytkowników jest inteligentna wyszukiwarka, która potrafi odnaleźć informacje o kliencie jedynie na podstawie kodu pocztowego.

Interfejs użytkownika został stworzony w technologii Flex.

Od teraz wszystkie sprawy administracyjne będą prowadzone szybciej, skuteczniej i efektywnej.