W styczniu 2008 roku uruchomiliśmy serwis wspomagający sprzedaż apartamentów wykonany dla jednej z wiodących w Krakowie agencji zarządzania nieruchomościami - Property Krakow Group. Projekt wykonany został w związku z realizacją przez agencję nowej inwestycji o nazwie Traugutta20.

Budynek Traugutta20 to „nowoczesna kamienica” – budynek mieszkalny składający się z 17 apartamentów o wysokim standardzie, przeznaczony dla szczególnie wymagających klientów, poszukujących usług na najwyższym poziomie.

Serwis www.traugutta20.com zaprojektowany został z myślą o wykreowaniu odpowiedniego wizerunku inwestycji, wspomagającego dotarcie z ofertą do założonej grupy docelowej. Najważniejszym zadaniem było wiec stworzenie ciekawej pod względem graficznym a równocześnie funkcjonalnej kreacji wizerunkowej.

Projekt wykonany został w całości w technologii Flash i wzbogacony graficznie poprzez wykorzystanie trójwymiarowej wizualizacji budynku. Wykorzystane mechanizmy umożliwiają użytkownikowi między innymi przeglądanie szczegółów dostępnych apartamentów.

Realizacja projektu obejmowała:

• przygotowanie projektu graficznego,
  • wykonanie wizualizacji trójwymiarowej budynku,
  • integrację serwisu z systemem zarządzanai treścią veoC2MS (Veneo Content&Community Managemet System)

Aby ułatwić zarządzanie wyświetlanymi apartamentami serwis został zbudowany w oparciu o system zarządzania treściąveoC2MS (Veneo Content&Community Managemet System). Wprowadzone rozwiązania pozwalają na ustawianie dostępności apartamentów wyświetlanych na stronie WWW oraz swobodne edytowanie szczegółowych opisów poszczególnych apartamentów.

Serwis wykonany został w dwóch wersjach językowych – angielskiej oraz polskiej.