Modrzewie Park Hotel to pierwszy 5-pięcio gwiazdkowy hotel w Pieninach odpowiadający najwyższym światowym standardom. Eleganckie i wyrafinowane wnętrza są dziełem uznanego projektanta. 17 luksusowych pokoi i suites, restauracja, bar, business center, sala konferencyjna, spa, podgrzewany basen, łaźnia turecka, sauna…

Ekskluzywny Modrzewie Park Hotel jest jednym z elementów odbudowywania dawnej świetności Szczawnicy podejmowanego aktualnie przez spadkobierców przedwojennego właściciela uzdrowiska Adama Stadnickiego.

Położona w sercu Pienin Szczawnica jest niewątpliwie jednym z najpiękniejszych miejsc regionu. Znajduje się zaledwie 110 km od Krakowa. Uzdrowisko znane jest z obecności licznych źródeł wód mineralnych oraz różnorodnych zabiegów leczniczych, a także niezwykłych walorów przyrodniczych i jedynego w swoim rodzaju mikroklimatu.

W tym właśnie wyjątkowym miejscu znajduje się Modrzewie Park Hotel. Usytuowany w malowniczym parku Modrzewie Park Hotel oferuje swoim klientom doskonałe przyjęcie, wysoki standard, wyjątkową obsługę oraz bogatą ofertę.

Przy realizacji wizytówki internetowej Modrzewie Park Hotel zwróciliśmy szczególną uwagę na design strony, by oddawał nie tylko klimat hotelu, ale i Szczawnicy oraz parku zdrojowego, w którym hotel jest zlokalizowany. Do zarządzania treścią serwisuwww.mparkhotel.pl wdrożyliśmy system veoC2MS (Veneo Content&Community Managemet System) naszego autorstwa.